s
Facebook Instagram YouTube
ooTel: 01/ 56-44-770 iii.PRODUKTI
.Eng.
  

GRENKE - klasicni lizing za pravne osebePRESEKAR,
servisna oprema, d.o.o.
Špruha 42
SI-1236 Trzin
Slovenija

Tel: 01/56-44-770
Fax: 01/56-44-772
prodaja@presekar.com
aleksander.presekar@presekar.com

AUTOROBOT B15 UNIVERZALNA KOMPLETNA RAVNALNA MIZA  


Autorobot B15 univerzalna kompletna ravnalna miza z vključenim dvigalom in vlečnim stolpom primerna za vse vrste avtokleprskih popravil od lahkih do najzahtevnejših popravila osebnih vozil in lahkih dostavnih vozile ter tudi kamionskih kabin.

Autorobot B15 kleparska ravnalna miza nam zagotavlja optimalno delovno mesto za popravljanje - ravnanje poškodovanih vozil. S pomočjo kleparske ravnalne mize lahko avtoserviser ali avtoklepar opravi delo hitro, natančno in kvalitetno. Stroškovna učinkovitost kleparskega popravila je danes v avtoservisnih delavnicah zelo pomemben dejavnik.

Avtorobot B15 kleparska ravnalna miza je opremljena s patentirano rampo, ki nam omogoča delo kot so ocenjecanje škode na vozilih, popravljanje poškodovanih vozil, merjenje vozil in razstavljanje in sestavljanje vozil.

Autorobot B 15 kleparska ravnalna miza je opremljena z elektro hidravličnim škarjastim dvigalom, ki ga lahko upravljamo s pomočjo daljinskega upravljalnika ter z nastavljivo dolžino ravnalne mize.

S pomočjo kleparske mize Autorobot B 15 lahko od trenutka, ko zapeljemo poškodovano vozilo na ravnalno mizo opravimo vsa potrebna dela za popravilo vozila. To je npr.: dvig vozila s pomočjo vgrajenega škarjastega dvigala, merjenje poškodovanega vozila, ocean poškodbe vozila – priprava poročila o poškodovanih delih vozila, nato razdiranje in poškodovanega dela vozila, vpenjanje vozila na ravnalno mizo, izvlek poškodovanih delov vozila, zamenjava poškodovanih delov ali kleparsko popravilo tern a koncu seveda tudi sestavljanje vozila in končna meritev opravljenega dela.

Autorobot B 15 kleprska ravnalna miza obstaja v več različnih izvedbah in z različnimi stopnjami oprema ter dodatnih orodij.

Za nekatera vozila, ki nimajo spodnjega roba praga vozila je potrebno dokupiti še posebna specialna vpenjala.
OGLEJTE SI PREDSTAVITVENI VIDEO:

<< NAZAJ
.1