Facebook Instagram YouTube
ooTel: 01/ 56-44-770 iii.O NAS
.Eng.
 
GRENKE - klasicni lizing za pravne osebe
PRESEKAR,
servisna oprema, d.o.o.
Šruha 42
SI-1236 Trzin
Slovenija

Tel: 01/56-44-770
Fax: 01/56-44-772
Gsm: 041-638-609

prodaja@presekar.com aleksander.presekar@presekar.com

O podjetju PRESEKAR, servisna oprema, d. o. o.

...

V današnjem hitrem tempu življenja in v dobi tehnologije, ki nas in naše stranke spremlja v današnjih vozilih, je ustrezna in kvalitetno vzdrževana oprema servisne delavnice odločilnega pomena za poslovni uspeh servisa.

V prevelikih ali pretesnih čevljih težko hodimo. Če niso narejeni iz pravega materiala nas zebe ali prepuščajo vodo. Enako je z diagnostično in ostalo servisno opremo. Na hitro kupljena in nepreverjena diagnostična naprava od najbolj vztrajnega terenskega zastopnika lahko postane nočna mora, ki ne izpolnjuje naša pričakovanja in obenem povzroča nezadovoljstvo mehanikov in strank.

Ko se odločamo za nakup nove ali rabljene servisne opreme je potrebno upoštevati več meril: od ustreznosti naprave glede na dejanske zahteve do nenazadnje razumne cene. Vsaka naprava pa mora imeti tudi ustrezen servis, nadomestne dele, morda tudi možnost najema ustrezne druge naprave za čas popravila, tehnično pomoč, v kolikor jo potrebujemo, in predvsem strokovno izobraženega serviserja in prodajnega svetovalca.

Želimo si, da nam zaupate vaše trenutne potrebe po servisni opremi ali samo potrebe po vzdrževanju obstoječe servisne opreme ter o Vaših načrtih glede investicij v servisno opremo. Zato Vas prosimo, da nas pokličete in nam pišete ter posredujete želene informacije.

Aleksander Presekar, direktor
PRESEKAR, Servisna oprema, d.o.o.

 

1