s
Facebook Instagram YouTube
ooTel: 01/ 56-44-770 iii.PRODUKTI
.Eng.
  

GRENKE - klasicni lizing za pravne osebe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
PRESEKAR,
servisna oprema, d.o.o.
Špruha 42
SI-1236 Trzin
Slovenija

Tel: 01/56-44-770
Fax: 01/56-44-772
prodaja@presekar.com
aleksander.presekar@presekar.com

AUTOROBOT SMART PULLER  


Autorobot Smart puller je inovativno orodje namenjeno avtokleparskim delavnicam za popravila z izvlekom (car body dent repair). Autrobot Smart Puller se lahko uporablja v kombinaciji s katerim koli spooterjem ali točkovnim varilnikom. S pomočjo izvleka pločevine avtoserviser popravi – izvleče poškodovani del pločevine – karoserije vozila v prvotno obliko.

Avtokleparji s pomočjo inovativnega orodja Smart Puller lahko popravljajo osebna vozila, tovorna vozila, lahka dostavna vozila in avtobuse.

Autorobot Smart Puller je zasnovan tako, da se v dveh ali treh točkah s pomočjo gumijastih opor nasloni na dovolj trndne – toge karoserijske dele ter nato s pomočjo navojne palice avtoklepar opravi izvlek poškodovanega dela avtomobilske pločevine.

Autroobot Smart Puller je namenjen za popravila na vseh delih karoserije kot so npr. vrata, boki, pragovi, streha vozila, sprednji in zadnji del.

Popravila z izvlekom lahko opravljamo na kovinskih jeklenih ali aluminijastih delih.

Popravila s pomočjo orodja Autorobot Smart Puller narejena ceneje in hitreje kot primerljivo popravilo kjer se uporablja samo spooter.

V primeru potrebe po večji izvlečni sili se lahko uporabita dve navojni palici. Autorobot Smart Puller je orodje zasnovano kot samostoječe in premično s pomočjo koles. Zato lahko delo opravi en sam avtoklepar.

Za uporabo orodja Autorobot Smart Puller potrebujemo še nek spooter za pritrditev valovite žice ali oborčastih izvlečnih ušes.

Autorobot Smart Puller se lahko uporablja tudi pri popravilih brez lakiranja ali tako imenovanih popravilih udrtin s pomočjo lepila.

S pomočjo nekaj dodatne opreme lahko uporabljamo orodje Smart Puller tudi za montažo in demontažo vrat vozil.

Smart Puller orodje za popravilo z izvlekom se lahko naroči v več različnih sestavih:
• Osnovni set Smart Puller – Smart Puller Basic
• Srebrni set Smart Puller – Smart Puller Silver
• Zlati set Smart Puller – Smart Puller Gold
• Diamantni set Smart Puller – Smart Puller Diamond
• Platinasti set Smart Puller – Smart Puller Platinum
• Sestava orodja je odvisna od seta<< NAZAJ.1